Bruegheliaans festijn Losser

Het Bruegheliaans Festijn is ten einde. Het was prachtig weer en erg gezellig! Je kon aan het bezoekersaantal merken dat er dit weekend veel andere evenementen waren en dat heel veel mensen liever wat uit de hitte bleven, maar desondanks mogen wij niet klagen, wij hebben 3 héle goede dagen gehad. Want…. *trrrromgeroffel
* … We hebben voor onze Stichting het geweldige bedrag van €985,55 weten op te halen met de verkoop van de boeken, kleding en graffiti kunstwerken! Dankjulliewel voor het in grote getalen inbrengen van de boeken. Mooi om te zien wat we als gemeenschap samen kunnen bewerkstelligen wanneer steun vanuit de overheid te kort schiet.
Wederom een mooi resultaat wat ons aanmoedigt om door te gaan met toekomstige acties om Ruby en haar familie te ondersteunen bij de aanschaf van hulpmiddelen en aanpassingen die nodig zijn zodat Ruby aan de maatschappij kan blijven deelnemen, en haar ouders haar kunnen blijven verzorgen.

We hebben nog een aantal jurkjes (en slabbers) over van dit weekend, en het zou erg zonde zijn als daar geen klein meisje in rond zou komen te lopen, want wat zijn ze leuk! Daarom gaan we aankomende tijd deze items fotograferen en zullen wij ze te koop zetten op onze website. Dus mocht jij niet in de gelegenheid zijn geweest op de Brueghel te komen, maar wil je toch graag zo’n leuk jurkje bemachtigen, wees niet getreurd, er komt nog een kans! Wordt dus vervolgd 😉

Een gedachte over “Bruegheliaans festijn Losser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *