Start with Hello!

Hallo lieve mensen,

Ik ben Ruby en ik ben 4 jaar.
Zelf kan ik niet praten, maar ik vind het wel reuze gezellig als je even met mij kletst!*

Voor sommige mensen is het zien van een rolstoel, of het zien van een ietwat bijzonder ogend kindje een drempel om een praatje te maken of iets te zeggen, misschien weet je niet goed wat je moet zeggen.
Maar hey… begin gewoon eens met “Hallo”, d├át lijkt me niet zo moeilijk toch? ­čśë
Probeer het eens de volgende keer!

Alle kinderen, of ze nou gehandicapt zijn of niet, genieten van contact en aandacht, dat geldt natuurlijk niet alleen voor Ruby.
Vanwege hun handicap leven sommige kinderen vaak al geïsoleerder dan hun leeftijdsgenootjes. Omdat zelf het eerste contact maken niet altijd mogelijk is, zou het zo fijn zijn als anderen dat wel zouden doen. Geef ook deze kinderen het gevoel dat ze er toe doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *