Ren voor Ruby, terugblik door Ruby’s moeder

Hartverwarmend, onvoorstelbaar, groots, liefdevol, ongelooflijk, geweldig, meer dan ik ooit had durven hopen of wensen … zijn maar een paar woorden die vandaag omschrijven. Want eigenlijk zijn er geen woorden voor! Ik ben nog steeds bang dat ik misschien droom, dat ik straks wakker word en het allemaal niet waar is. Zoveel mensen als er vandaag op de been waren, en dat allemaal voor onze kleine Ruby! Ik heb geprobeerd om iedereen even te spreken of gedag te zeggen, maar dat zal vast niet helemaal gelukt zijn. Het geeft me zoveel energie en kracht om te weten dat er zoveel bijzondere en lieve mensen zijn! Het liefst zou ik iedereen persoonlijk bedanken voor hun inzet door mee te lopen, te sponsoren, aan te moedigen, of op welke manier dan ook een bijdrage te leveren aan deze fantastische dag, maar dan vergeet ik er vast te veel. Dus bij deze: Mijn allergrootste dank! Zonder jullie zou dit nooit mogelijk zijn geweest. Er valt nu al figuurlijk een grote last van mijn schouders, en straks natuurlijk letterlijk wanneer de rolstoelbus er uiteindelijk is. Wat zal dat ons leven een stuk leefbaarder maken!
Ruby heeft vandaag ook ontzettend genoten van alle aandacht, de zon en het geroezemoes om haar heen, en heeft zelfs nog een aantal rondjes mee “gerold” 😉 De hele dag was ze klaarwakker en alert, maar op het moment van de bekendmaking van het eindbedrag viel ze als een blok in slaap, alsof ze dacht… Nu kan ik met een gerust hart gaan slapen. En zo is dat!… en dat zal mama vanavond ook doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *